Dr. Van Seymortier

Dr. Van Seymortier

Dr. Van Seymortier is orthopedisch chirurg gespecialiseerd in heup- en kniechirurgie met de nadruk op prothesechirurgie en arthroscopie van de heup. Verder is hij ook gespecialiseerd in traumatologie van het bovenste en onderste lidmaat met bijzondere bekwaamheid in de behandeling van periprothetische fracturen.

 

Dr. Van Seymortier studeerde af als arts aan de Universiteit Gent in 2002. Daarna volgde hij de specialisatie opleiding tot orthopedisch chirurg aan de Universiteit Gent onder leiding van Prof. Dr. Verdonk. Tijdens zijn opleiding schreef Dr. Van Seymortier meerdere artikels in nationale en internationale orthopedische tijdschriften.

 

Na de opleiding orthopedie volgde Dr.Van Seymortier nog een bijkomende subspecialisatie (fellowship) in de heupchirurgie aan de Univesity of Western Ontario (Canada) onder leiding van Prof. dr. Bourne in 2008 en aan de University College of London (UK) onder leiding van Mr. Haddad in 2009. Hier bekwaamde Dr. Van Seymortier zich verder in de behandeling van periprothetische fracturen en de heuprevisiechirurgie.

 

Sinds 2009 is Dr. Van Seymortier werkzaam in onze dienst als heup- en kniechirurg. Naast zijn klinische activiteiten werkt Dr. Van Seymortier als consultant voor meerdere medische firma’s waar hij instaat voor opleiding en training en actief is in het ontwikkeling van nieuwe implantaten.

 

Dr. Van Seymortier is lid van meerdere nationale en internationale wetenschappelijke verenigingen.